top of page
Rose Spearman
Rose Spearman

do 23 nov

|

In Front Records

Rose Spearman

Pre release album event: Rose was jarenlang de leadzangeres van Kraak & Smaak.Ze werkte samen met producers en DJ's als King Britt, Kerri Chandler, Boris Dlugosch en Roger Sanchez en werd op het podium uitgenodigd met Solomon Burke, Jools Holland en KT Tunstall.

Tijd en locatie

23 nov 2023, 16:00

In Front Records, Tussenweg 43, 2132 CS Hoofddorp, Nederland

Over het evenement

ACTIE:Pre-order het album van Rose Spearman vóór 23 november en dan ontvang je een gesigneerd exemplaar én een gratis ticket voor haar show op 23 november in C. Hoofddorp!

Rose Spearman brengt haar langverwachte album King of Air uit. Gevolgd door een tournee die begint met vier shows in Nederland.De titel verwijst naar haar vader, de Afro-Amerikaanse jazzsaxofonist Glenn Spearman, aan wie het album is opgedragen. Als dochter van de Afro-Amerikaanse jazzsaxofonist Glenn Spearman en een Nederlandse moeder voelt de zangeres zich sinds haar vroege jeugd gevangen tussen twee continenten. Half Europees, half Amerikaans en altijd op zoek naar een huis.Rose Spearmans professionele credits omvatten de prestigieuze European Border Breakers Award, internationale soloalbums op United en Sony Music, optredens op Lowlands, North Sea Jazz, Montreux Jazz, Glastonbury, Exit, Sziget, Joshua Tree Festival en het Love Box Festival. Rose was jarenlang de leadzangeres van Kraak & Smaak.Ze werkte samen met producers en DJ's als King Britt, Kerri Chandler, Boris Dlugosch en Roger Sanchez en werd op het podium uitgenodigd met Solomon Burke, Jools Holland en KT Tunstall. Rose was ook een van de weinige Nederlandse gastartiesten die verscheen in de Amerikaanse televisieshow Jimmy Kimmel.

Deel dit evenement

bottom of page