top of page
Instore Johnny Laporte
Instore Johnny Laporte

za 08 jun

|

In Front Records

Instore Johnny Laporte

Tijdens zijn solo-optredens brengt Johnny de songs van zijn soloalbum in de meest pure vorm, als demo... zoals ze zijn ontstaan, als blues-songs. Demo’s hebben zeggingskracht, aldus Johnny. Daarnaast besteedt hij aandacht aan zijn vele composities die hij schreef voor Barrelhouse en Oscar Benton.

Tijd en locatie

08 jun 2024, 14:00 – 15:00

In Front Records, Tussenweg 43, 2132 CS Hoofddorp, Nederland

Over het evenement

Ter promotie van het optreden op 13 juni bij Cpunt komt Johnny Laporte een instore verzorgen bij In Front Records! 

ACTIE:  Degenen die een (gesigneerd) boek en/of LP van Johnny aanschaffen kunnen tevens een ticket voor de theatershow op 13 juni tegen gereduceerd tarief kopen (€5,- i.p.v. €12,50)

Bescheiden en altijd ten dienste van de band.  Doelgerichte, vloeiende en soms messscherpe solo’s kenmerken zijn  gitaarstijl, maar nooit eist hij de voorgrond op. Daar gaat nu  verandering in komen. 

De introverte Johnny Laporte heeft een boek  geschreven en een prachtig soloalbum uitgebracht. Het boek en de plaat  zijn aan elkaar verbonden en worden lovend ontvangen.In Johnny Laporte Solo presenteert Johnny met trots zijn  debuutroman “Zwijgen Zweeg Gezwegen”, leest hij voor uit het boek en  vertelt hij over de totstandkoming van het soms autobiografische verhaal  dat onder andere gaat over het Indo-zijn, vriendschap, vreemdgaan,  verboden liefdes, weemoed, muziek en goena goena: de stille kracht. Maar  vooral gaat het over de kunst van het zwijgen.

Als  multi-instrumentalist heeft Johnny zijn soloalbum “That’s Me” zelf  geproduceerd en opgenomen, alle instrumenten ingespeeld en alle vocals  voor zijn rekening genomen. Het is niet zomaar een bluesplaat zegt men en zo heeft Johnny dat ook bedoeld. Het moest vernieuwend,  onderscheidend en divers zijn.

Tijdens zijn solo-optredens brengt  Johnny de songs van zijn soloalbum in de meest pure vorm, als demo...  zoals ze zijn ontstaan, als blues-songs. Demo’s hebben zeggingskracht,  aldus Johnny. Daarnaast besteedt hij aandacht aan zijn vele composities  die hij schreef voor Barrelhouse en Oscar Benton. 

Deel dit evenement

bottom of page